Keuken op maat Venray

Interesse in een keuken op maat in Venray?

Wilt u een keuken op maat laten maken in Venray? Keukenskasten is de keukenspecialist waarbij u terecht kunt voor exclusieve keukens. Wij kunnen moderne keukens, klassieke keukens, landelijke keukens, design keukens en houten keukens naar wens aanpassen. Zo zorgen we ervoor dat de keuken volledig afgestemd wordt op uw behoeften. Alle apparatuur wordt logisch gepositioneerd. Wilt u een greeploze keuken? Ook dat kan als u kiest voor de luxe keukens van Keukenskasten. Laat ons uw keuken op maat maken in Venray, dan kunt u voortaan de lekkerste gerechten klaarmaken in uw droomkeuken!

Keukens op maat

UW KEUKEN OP MAAT GEMAAKT

EEN ONTWERP OP BASIS VAN UW WENSEN

Elke keuken die wij ontwerpen, is uniek en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Onze aandacht voor detail en vakmanschap zorgen voor een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol en tijdloos.

Keukens op maat

De exclusieve keukens van Keukenskasten

Bij ons kunt u terecht als u een keuken op maat in Venray wilt laten maken. Wij kunnen unieke keukens naar elke mogelijke woonstijl ontwerpen. Daarbij leveren we keukens in zeer veel kleuren en diverse houtkleuren. Kies voor een van onze luxe keukens. De keukens die wij leveren, zijn:

REVIEWS

KLANTERVARINGEN

Lees hier onze klantenervaringen. Wij streven altijd naar perfecte klanttevredenheid en een keuken die aan al uw wensen voldoet.

Jeroen FindhammerJeroen Findhammer
07:24 10 May 24
Nu bijna 2 jaar geleden hebben Leon en Stefan onze nieuwe keuken geplaatst. We hadden zelf al een redelijk idee hoe deze eruit moest gaan zien en Leon en Stefan hebben ons goed geholpen met het invullen van de details.De keuken is zeer vakkunig geplaatst en er werd zeer rustig en netjes gewerkt. Het was ook erg fijn dat de heren naast het plaatsten ook het leidingwerk en de electra voor hun rekening konden nemen.Dit alles was zo goed bevallen dat we ze hebben gevraag om onder het schuine zolderdak schuifdeuren te plaatsten. Ook dit is naar volle tevredenheid uitgevoerd.Al met al alleen maar positieve ervaringen!
Eveline de RijkEveline de Rijk
18:01 02 May 24
Wat een fantastische keuken hebben we: mooi, praktisch, ruim, veel kastruimte, goede apparatuur en past perfect bij ons interieur, mede door een uitstekend advies en dito plaatsing. Kortom, iedere dag genieten en waar voor je geld.
Elly Van EckElly Van Eck
19:40 01 May 24
Prachtige keuken ! Goeie adviezen vooraf gekregen. Werken netjes en wat ik erg belangrijk vond er waren geen verborgen kosten, tegenvallers achteraf of zo, nee de prijs die is afgesproken. Dat geeft vertrouwen.
Ivo ManoraIvo Manora
20:37 29 Apr 24
Dé plek om je keuken te kopen, wij hadden verschillende offertes bij grote keukenleveranciers opgevraagd en Keukenskasten had verreweg de beste aanbieding voor ons, voor hetzelfde geld als bij anderen hadden we een composiet blad en upgrade op de kasten en finish. Geen derde partij die je keuken erin komt stampen, met alle schade van dien, maar gewoon de eigenaren die zelf heel professioneel en met veel toewijding de keuken plaatsen. Echte vakmannen met het juiste inzicht.
Mariëlla BastiaansMariëlla Bastiaans
16:05 29 Apr 24
Door de persoonlijke contacten wist Leon al vrij snel hoe wij onze kleine keuken zo optimaal mogelijk wilden benutten. Dankzij zijn adviezen hebben wij elke dag plezier van onze nieuwe keuken. Vakwerk van Stefan en Leon van Alexx Keukens en Kasten!
Marleen van DoornMarleen van Doorn
11:59 19 Apr 24
Leon en Stefan hebben de afgelopen jaren meerdere maatwerk projecten voor ons gemaakt. Een inbouw kledingkast (2014), een keuken (2017), en een tv meubel (2021) waar we zeer tevreden mee zijn. Ze denken fijn en flexibel mee met de wensen en mogelijkheden en werken erg netjes en secuur. Afspraken zijn van te voren duidelijk en communicatie zeer goed. Zeer zeker aan te raden!
Michelle HeskesMichelle Heskes
19:52 18 Apr 24
Door een goede review bij L&S Interieur terecht gekomen! Mijn idee op tafel gegooid voor een minder doorsnee keuken en van Stefan snel een mooi idee op papier gekregen. Volgens afspraak op tijd geleverd en professioneel geplaatst en afgewerkt. Goede service achteraf bij vragen en een jaar na dato nog steeds superblij met mijn keuken !!
Phatlada van HestPhatlada van Hest
10:56 16 Apr 24
Super keukenTop werk van vakmannenAlles ziet er super strak uit, perfect op maat gemaaktWe konden kiezen uit veel variatie qua kasten, lades, apparatuur etc etcEn werd netjes en vakkundig gemonteerd, en de oude keuken werd ook netjes afgevoerdKan alleen maar zeggen top, wij zij super tevreden👍🏻
js_loader

Wat bieden wij?

Kiest u ervoor om uw keuken op maat in Venray te laten maken door Keukenskasten? Dan wordt u volledig ontzorgd bij de aanschaf en plaatsing van uw keuken. Wij denken van begin tot eind met u mee om een keuken te creëren op basis van uw smaak, wensen en behoeften. Wij zijn niet voor niets de keukenspecialist die van a tot z hele unieke keukens levert. De voordelen die we u bieden, zijn:

  • Eén aanspreekpunt
  • Compleet ontzorgd
  • 50+ jaar ervaring
  • Uw verkoper is ook uw monteur

Hierom kiest u voor een keuken op maat in Venray

Maak van koken een feestje door uw droomkeuken te laten realiseren! Door uw keuken op maat in Venray te laten maken, kunt u zelf bepalen welke apparatuur u in uw keuken wilt integreren, hoeveel opslagruimte u in uw keuken wilt en hoe de indeling van uw keuken eruit moet komen te zien. Wij zorgen ervoor dat uw keuken in de ruimte past. Hoe ziet uw ideale keuken eruit? Houdt u van de warmte van een traditioneel design? Bent u een liefhebber van strakke lijnen? Of kiest u toch liever voor een mix van stijlen? Wij creëren unieke keukens die aan de wensen van de klant voldoen!

Vraag een gratis offerte aan

Zoekt u de perfecte keuken voor uw woning in Venray? Laat uw keuken op maat maken door Keukenskasten. Vraag direct een gratis offerte bij ons aan voor uw droomkeuken. Heeft u vragen voor ons? Of wilt u meer weten over onze exclusieve keukens? Bel ons gerust op 024-355 1477 of stuur een e-mail naar info@keukenskasten.nl.