Keuken op maat Beuningen

Naar Keukenskasten voor een keuken op maat in Beuningen

Wilt u een keuken op maat laten maken in Beuningen? Dat kan bij Keukenskasten! Of u nu houdt van moderne keukens, klassieke keukens, landelijke keukens, design keukens of houten keukens, wij kunnen uw droomkeuken voor u realiseren. Uw wensen staan bij ons altijd centraal. We zorgen ervoor dat de keuken volledig afgestemd wordt op uw behoeften. Zo wordt alle apparatuur logisch in de keuken gepositioneerd. Houdt u van greeploze keukens? Dan kunnen we een greeploze keuken voor u maken. Alles is mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van luxe keukens. Laat ons uw keuken op maat maken in Beuningen, dan wordt koken een feestje!

Keukens op maat

UW KEUKEN OP MAAT GEMAAKT

EEN ONTWERP OP BASIS VAN UW WENSEN

Elke keuken die wij ontwerpen, is uniek en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Onze aandacht voor detail en vakmanschap zorgen voor een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol en tijdloos.

Keukens op maat

Onze exclusieve keukens

Wij kunnen uw keuken op maat maken in Beuningen. Zo kunnen wij unieke keukens naar elke mogelijke woonstijl ontwerpen en in zeer veel kleuren en diverse houtkleuren leveren. Wij maken uw keuken zoals u wilt, zodat u zeker weet dat uw nieuwe keuken perfect past bij de stijl die u voor ogen heeft. De volgende luxe keukens kunnen wij voor u realiseren:

REVIEWS

KLANTERVARINGEN

Lees hier onze klantenervaringen. Wij streven altijd naar perfecte klanttevredenheid en een keuken die aan al uw wensen voldoet.

Jeroen FindhammerJeroen Findhammer
07:24 10 May 24
Nu bijna 2 jaar geleden hebben Leon en Stefan onze nieuwe keuken geplaatst. We hadden zelf al een redelijk idee hoe deze eruit moest gaan zien en Leon en Stefan hebben ons goed geholpen met het invullen van de details.De keuken is zeer vakkunig geplaatst en er werd zeer rustig en netjes gewerkt. Het was ook erg fijn dat de heren naast het plaatsten ook het leidingwerk en de electra voor hun rekening konden nemen.Dit alles was zo goed bevallen dat we ze hebben gevraag om onder het schuine zolderdak schuifdeuren te plaatsten. Ook dit is naar volle tevredenheid uitgevoerd.Al met al alleen maar positieve ervaringen!
Eveline de RijkEveline de Rijk
18:01 02 May 24
Wat een fantastische keuken hebben we: mooi, praktisch, ruim, veel kastruimte, goede apparatuur en past perfect bij ons interieur, mede door een uitstekend advies en dito plaatsing. Kortom, iedere dag genieten en waar voor je geld.
Elly Van EckElly Van Eck
19:40 01 May 24
Prachtige keuken ! Goeie adviezen vooraf gekregen. Werken netjes en wat ik erg belangrijk vond er waren geen verborgen kosten, tegenvallers achteraf of zo, nee de prijs die is afgesproken. Dat geeft vertrouwen.
Ivo ManoraIvo Manora
20:37 29 Apr 24
Dé plek om je keuken te kopen, wij hadden verschillende offertes bij grote keukenleveranciers opgevraagd en Keukenskasten had verreweg de beste aanbieding voor ons, voor hetzelfde geld als bij anderen hadden we een composiet blad en upgrade op de kasten en finish. Geen derde partij die je keuken erin komt stampen, met alle schade van dien, maar gewoon de eigenaren die zelf heel professioneel en met veel toewijding de keuken plaatsen. Echte vakmannen met het juiste inzicht.
Mariëlla BastiaansMariëlla Bastiaans
16:05 29 Apr 24
Door de persoonlijke contacten wist Leon al vrij snel hoe wij onze kleine keuken zo optimaal mogelijk wilden benutten. Dankzij zijn adviezen hebben wij elke dag plezier van onze nieuwe keuken. Vakwerk van Stefan en Leon van Alexx Keukens en Kasten!
Marleen van DoornMarleen van Doorn
11:59 19 Apr 24
Leon en Stefan hebben de afgelopen jaren meerdere maatwerk projecten voor ons gemaakt. Een inbouw kledingkast (2014), een keuken (2017), en een tv meubel (2021) waar we zeer tevreden mee zijn. Ze denken fijn en flexibel mee met de wensen en mogelijkheden en werken erg netjes en secuur. Afspraken zijn van te voren duidelijk en communicatie zeer goed. Zeer zeker aan te raden!
Michelle HeskesMichelle Heskes
19:52 18 Apr 24
Door een goede review bij L&S Interieur terecht gekomen! Mijn idee op tafel gegooid voor een minder doorsnee keuken en van Stefan snel een mooi idee op papier gekregen. Volgens afspraak op tijd geleverd en professioneel geplaatst en afgewerkt. Goede service achteraf bij vragen en een jaar na dato nog steeds superblij met mijn keuken !!
Phatlada van HestPhatlada van Hest
10:56 16 Apr 24
Super keukenTop werk van vakmannenAlles ziet er super strak uit, perfect op maat gemaaktWe konden kiezen uit veel variatie qua kasten, lades, apparatuur etc etcEn werd netjes en vakkundig gemonteerd, en de oude keuken werd ook netjes afgevoerdKan alleen maar zeggen top, wij zij super tevreden👍🏻
js_loader

Waarom Keukenskasten?

Laat uw keuken op maat maken in Beuningen door Keukenskasten. Wij zijn dé keukenspecialist die van a tot z hele unieke keukens levert. Zo kunt u door ons een keuken laten ontwerpen op basis van uw smaak, wensen en behoeften. We ontzorgen u volledig bij de aanschaf en plaatsing van uw keuken door van begin tot eind met u mee te denken. Kies voor onze exclusieve keukens. Dan kunt u voortaan de lekkerste gerechten klaarmaken in uw droomkeuken! Wij bieden u:

  • Eén aanspreekpunt
  • Compleet ontzorgd
  • 50+ jaar ervaring
  • Uw verkoper is ook uw monteur

Ontdek de voordelen van een keuken op maat in Beuningen

Wilt u een keuken die perfect aansluit bij uw wensen? Laat dan een keuken op maat maken in Beuningen. U bepaalt dan zelf welke apparatuur u wilt integreren, hoeveel opslagruimte u wilt en hoe de indeling eruit moet komen te zien. Bent u een liefhebber van strakke lijnen? Houdt u van de warmte van een traditioneel design? Of gaat uw voorkeur toch uit naar een mix van stijlen? Alles is mogelijk wanneer u kiest voor de exclusieve keukens van Keukenskasten. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe keuken perfect in de ruimte past.

Ontvang een gratis offerte

Woont u in Beuningen? En wilt u een keuken op maat laten maken? Vraag dan een gratis offerte aan voor uw droomkeuken bij Keukenskasten! Heeft u vragen voor ons? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden? Bel ons gerust op 024-355 1477 of stuur een e-mail naar info@keukenskasten.nl.