Keuken op maat Malden

Wees exclusief door te kiezen voor een keuken op maat in Malden

Wilt u een keuken op maat laten maken in Malden? Keukenskasten kan uw droomkeuken realiseren! Wij maken moderne keukens, klassieke keukens, landelijke keukens, design keukens en houten keukens op maat, zodat u een keuken kunt creëren die perfect past bij uw smaak, wensen en behoeften. Alle apparatuur wordt logisch in de keuken gepositioneerd. Gaat uw voorkeur uit naar een greeploze keuken? Dan maken we een greeploze keuken voor u. Wie houdt van exclusieve keukens, is bij Keukenskasten aan het juiste adres. Laat ons uw keuken op maat maken in Malden, dan wordt koken voortaan echt een feestje!

Keukens op maat

UW KEUKEN OP MAAT GEMAAKT

EEN ONTWERP OP BASIS VAN UW WENSEN

Elke keuken die wij ontwerpen, is uniek en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Onze aandacht voor detail en vakmanschap zorgen voor een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol en tijdloos.

Keukens op maat

Unieke keukens in elke stijl

Kiest u voor een keuken op maat in Malden? Dan heeft u bij ons de mogelijkheid om uw keuken in elke woonstijl te laten ontwerpen. Daarbij leveren wij onze unieke keukens in zeer veel kleuren en diverse houtkleuren. Zo kunt u een keuken creëren die perfect past bij de stijl die u voor ogen heeft. Wij maken uw keuken zoals u wilt. De keukens die wij voor u kunnen realiseren, zijn:

REVIEWS

KLANTERVARINGEN

Lees hier onze klantenervaringen. Wij streven altijd naar perfecte klanttevredenheid en een keuken die aan al uw wensen voldoet.

Jeroen FindhammerJeroen Findhammer
07:24 10 May 24
Nu bijna 2 jaar geleden hebben Leon en Stefan onze nieuwe keuken geplaatst. We hadden zelf al een redelijk idee hoe deze eruit moest gaan zien en Leon en Stefan hebben ons goed geholpen met het invullen van de details.De keuken is zeer vakkunig geplaatst en er werd zeer rustig en netjes gewerkt. Het was ook erg fijn dat de heren naast het plaatsten ook het leidingwerk en de electra voor hun rekening konden nemen.Dit alles was zo goed bevallen dat we ze hebben gevraag om onder het schuine zolderdak schuifdeuren te plaatsten. Ook dit is naar volle tevredenheid uitgevoerd.Al met al alleen maar positieve ervaringen!
Eveline de RijkEveline de Rijk
18:01 02 May 24
Wat een fantastische keuken hebben we: mooi, praktisch, ruim, veel kastruimte, goede apparatuur en past perfect bij ons interieur, mede door een uitstekend advies en dito plaatsing. Kortom, iedere dag genieten en waar voor je geld.
Elly Van EckElly Van Eck
19:40 01 May 24
Prachtige keuken ! Goeie adviezen vooraf gekregen. Werken netjes en wat ik erg belangrijk vond er waren geen verborgen kosten, tegenvallers achteraf of zo, nee de prijs die is afgesproken. Dat geeft vertrouwen.
Ivo ManoraIvo Manora
20:37 29 Apr 24
Dé plek om je keuken te kopen, wij hadden verschillende offertes bij grote keukenleveranciers opgevraagd en Keukenskasten had verreweg de beste aanbieding voor ons, voor hetzelfde geld als bij anderen hadden we een composiet blad en upgrade op de kasten en finish. Geen derde partij die je keuken erin komt stampen, met alle schade van dien, maar gewoon de eigenaren die zelf heel professioneel en met veel toewijding de keuken plaatsen. Echte vakmannen met het juiste inzicht.
Mariëlla BastiaansMariëlla Bastiaans
16:05 29 Apr 24
Door de persoonlijke contacten wist Leon al vrij snel hoe wij onze kleine keuken zo optimaal mogelijk wilden benutten. Dankzij zijn adviezen hebben wij elke dag plezier van onze nieuwe keuken. Vakwerk van Stefan en Leon van Alexx Keukens en Kasten!
Marleen van DoornMarleen van Doorn
11:59 19 Apr 24
Leon en Stefan hebben de afgelopen jaren meerdere maatwerk projecten voor ons gemaakt. Een inbouw kledingkast (2014), een keuken (2017), en een tv meubel (2021) waar we zeer tevreden mee zijn. Ze denken fijn en flexibel mee met de wensen en mogelijkheden en werken erg netjes en secuur. Afspraken zijn van te voren duidelijk en communicatie zeer goed. Zeer zeker aan te raden!
Michelle HeskesMichelle Heskes
19:52 18 Apr 24
Door een goede review bij L&S Interieur terecht gekomen! Mijn idee op tafel gegooid voor een minder doorsnee keuken en van Stefan snel een mooi idee op papier gekregen. Volgens afspraak op tijd geleverd en professioneel geplaatst en afgewerkt. Goede service achteraf bij vragen en een jaar na dato nog steeds superblij met mijn keuken !!
Phatlada van HestPhatlada van Hest
10:56 16 Apr 24
Super keukenTop werk van vakmannenAlles ziet er super strak uit, perfect op maat gemaaktWe konden kiezen uit veel variatie qua kasten, lades, apparatuur etc etcEn werd netjes en vakkundig gemonteerd, en de oude keuken werd ook netjes afgevoerdKan alleen maar zeggen top, wij zij super tevreden👍🏻
js_loader

Hierom kiest u voor een keuken op maat in Malden van Keukenskasten

Wie een keuken op maat wil laten maken, gaat naar Keukenskasten. Wij zijn dé keukenspecialist die van a tot z hele unieke keukens levert. Laat ons de perfecte keuken voor uw woning in Malden ontwerpen op basis van uw smaak, wensen en behoeften. We ontzorgen u volledig bij de aanschaf en plaatsing van de keuken door van begin tot eind met u mee te denken. Daarbij bieden we u ook nog eens de volgende voordelen:

  • Eén aanspreekpunt
  • Compleet ontzorgd
  • 50+ jaar ervaring
  • Uw verkoper is ook uw monteur

Laat ons uw droomkeuken creëren!

Wij zorgen ervoor dat uw keuken perfect aansluit bij uw wensen. Door te kiezen voor een keuken op maat in Malden, bepaalt u zelf welke apparatuur u in de keuken wilt integreren, hoeveel opslagruimte u in de keuken wilt en hoe de indeling van de keuken eruit moet komen te zien. Uw wensen zijn leidend. Bent u een liefhebber van strakke lijnen? Houdt u van de warmte van een traditioneel design? Of kiest u toch voor een mix van stijlen? Er is van alles mogelijk als u kiest voor de exclusieve keukens van Keukenskasten. Wij zijn niet voor niets de keukenspecialist. Kies voor onze luxe keukens, dan zorgen wij ervoor dat uw nieuwe keuken perfect in de ruimte past.

Vraag een offerte aan bij de keukenspecialist

Wilt u uw keuken op maat laten maken door Keukenskasten? Wij creëren de perfecte keuken voor uw woning in Malden. Vraag direct een gratis offerte bij ons aan. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Bel ons gerust op 024-355 1477 of stuur een e-mail naar info@keukenskasten.nl.