Keuken op maat Gennep

Wees uniek en kies voor een keuken op maat in Gennep

Wilt u een keuken op maat laten maken in Gennep? Keukenskasten maakt luxe keukens op maat! Denk aan moderne keukens, klassieke keukens, landelijke keukens, design keukens en houten keukens. Deze keukens kunnen wij volledig naar wens voor u aanpassen. Zo zorgen we ervoor dat alle apparatuur logisch in de keuken gepositioneerd wordt en dat de keuken op uw behoeften wordt afgestemd. Wilt u een greeploze keuken? Ook dat kan! Alles is mogelijk als u kiest voor de exclusieve keukens van Keukenskasten. Laat ons uw keuken op maat maken in Gennep, dan wordt koken een feestje!

Keukens op maat

UW KEUKEN OP MAAT GEMAAKT

EEN ONTWERP OP BASIS VAN UW WENSEN

Elke keuken die wij ontwerpen, is uniek en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Onze aandacht voor detail en vakmanschap zorgen voor een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol en tijdloos.

Keukens op maat

Welke keukens maken wij?

Laat ons uw keuken op maat maken in Gennep. Wij kunnen uw keuken naar elke mogelijke woonstijl ontwerpen. Bovendien leveren wij keukens in zeer veel kleuren en diverse houtkleuren. Hierdoor kunt u een keuken creëren die perfect past bij de stijl die u voor ogen heeft. Uw wensen staan altijd centraal bij ons. Kiest u voor een van onze luxe keukens? Wij kunnen de volgende keukens voor u realiseren:

REVIEWS

KLANTERVARINGEN

Lees hier onze klantenervaringen. Wij streven altijd naar perfecte klanttevredenheid en een keuken die aan al uw wensen voldoet.

Jeroen FindhammerJeroen Findhammer
07:24 10 May 24
Nu bijna 2 jaar geleden hebben Leon en Stefan onze nieuwe keuken geplaatst. We hadden zelf al een redelijk idee hoe deze eruit moest gaan zien en Leon en Stefan hebben ons goed geholpen met het invullen van de details.De keuken is zeer vakkunig geplaatst en er werd zeer rustig en netjes gewerkt. Het was ook erg fijn dat de heren naast het plaatsten ook het leidingwerk en de electra voor hun rekening konden nemen.Dit alles was zo goed bevallen dat we ze hebben gevraag om onder het schuine zolderdak schuifdeuren te plaatsten. Ook dit is naar volle tevredenheid uitgevoerd.Al met al alleen maar positieve ervaringen!
Eveline de RijkEveline de Rijk
18:01 02 May 24
Wat een fantastische keuken hebben we: mooi, praktisch, ruim, veel kastruimte, goede apparatuur en past perfect bij ons interieur, mede door een uitstekend advies en dito plaatsing. Kortom, iedere dag genieten en waar voor je geld.
Elly Van EckElly Van Eck
19:40 01 May 24
Prachtige keuken ! Goeie adviezen vooraf gekregen. Werken netjes en wat ik erg belangrijk vond er waren geen verborgen kosten, tegenvallers achteraf of zo, nee de prijs die is afgesproken. Dat geeft vertrouwen.
Ivo ManoraIvo Manora
20:37 29 Apr 24
Dé plek om je keuken te kopen, wij hadden verschillende offertes bij grote keukenleveranciers opgevraagd en Keukenskasten had verreweg de beste aanbieding voor ons, voor hetzelfde geld als bij anderen hadden we een composiet blad en upgrade op de kasten en finish. Geen derde partij die je keuken erin komt stampen, met alle schade van dien, maar gewoon de eigenaren die zelf heel professioneel en met veel toewijding de keuken plaatsen. Echte vakmannen met het juiste inzicht.
Mariëlla BastiaansMariëlla Bastiaans
16:05 29 Apr 24
Door de persoonlijke contacten wist Leon al vrij snel hoe wij onze kleine keuken zo optimaal mogelijk wilden benutten. Dankzij zijn adviezen hebben wij elke dag plezier van onze nieuwe keuken. Vakwerk van Stefan en Leon van Alexx Keukens en Kasten!
Marleen van DoornMarleen van Doorn
11:59 19 Apr 24
Leon en Stefan hebben de afgelopen jaren meerdere maatwerk projecten voor ons gemaakt. Een inbouw kledingkast (2014), een keuken (2017), en een tv meubel (2021) waar we zeer tevreden mee zijn. Ze denken fijn en flexibel mee met de wensen en mogelijkheden en werken erg netjes en secuur. Afspraken zijn van te voren duidelijk en communicatie zeer goed. Zeer zeker aan te raden!
Michelle HeskesMichelle Heskes
19:52 18 Apr 24
Door een goede review bij L&S Interieur terecht gekomen! Mijn idee op tafel gegooid voor een minder doorsnee keuken en van Stefan snel een mooi idee op papier gekregen. Volgens afspraak op tijd geleverd en professioneel geplaatst en afgewerkt. Goede service achteraf bij vragen en een jaar na dato nog steeds superblij met mijn keuken !!
Phatlada van HestPhatlada van Hest
10:56 16 Apr 24
Super keukenTop werk van vakmannenAlles ziet er super strak uit, perfect op maat gemaaktWe konden kiezen uit veel variatie qua kasten, lades, apparatuur etc etcEn werd netjes en vakkundig gemonteerd, en de oude keuken werd ook netjes afgevoerdKan alleen maar zeggen top, wij zij super tevreden👍🏻
js_loader

Kies voor de unieke keukens van Keukenskasten!

Keukenskasten is de keukenspecialist waarbij u terecht kunt voor unieke keukens. Wij ontzorgen u volledig bij de aanschaf en plaatsing van uw keuken door van begin tot eind met u mee te denken. Zo ontwerpen we een keuken voor u die perfect past bij uw smaak, wensen en behoeften. Laat ons uw keuken op maat maken in Gennep, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Eén aanspreekpunt
  • Compleet ontzorgd
  • 50+ jaar ervaring
  • Uw verkoper is ook uw monteur

De opties voor een keuken op maat in Gennep

Welke apparatuur wilt u in uw keuken integreren? Hoeveel opslagruimte wilt u in uw keuken? Hoe moet de indeling van uw keuken eruit komen te zien? Als u een keuken op maat in Gennep laat maken, kunt u een keuken creëren die perfect aansluit bij uw wensen. Of u nu een liefhebber bent van strakke lijnen, de warmte van een traditioneel design of een mix van stijlen, er is van alles mogelijk bij Keukenskasten. U bepaalt! Wij zorgen er vervolgens voor dat uw keuken perfect in de ruimte past.

Vraag een offerte aan voor uw droomkeuken

Bent u op zoek naar de perfecte keuken voor uw woning in Gennep? Kies ervoor om uw keuken op maat te laten maken door Keukenskasten. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe keuken aan al uw wensen voldoet! Wilt u meer weten over de exclusieve keukens die wij maken? Of heeft u vragen? Bel ons gerust op 024-355 1477 of stuur een e-mail naar info@keukenskasten.nl.