Keuken op maat Boxmeer

Creëer de perfecte keuken door te kiezen voor een keuken op maat in Boxmeer

Wilt u een keuken op maat laten maken in Boxmeer? Wie luxe keukens op maat wil laten maken, kan terecht bij Keukenskasten. Wij kunnen keukens in verschillende stijlen aanpassen op basis van uw wensen. Denk aan moderne keukens, klassieke keukens, landelijke keukens, design keukens en houten keukens. Wij kunnen ook greeploze keukens maken. Door te kiezen voor de exclusieve keukens van Keukenskasten, krijgt u een keuken die volledig wordt afgestemd op uw behoeften. Zo wordt alle apparatuur logisch in de keuken gepositioneerd. En er is nog veel meer mogelijk. Benieuwd? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een keuken op maat maken in Boxmeer.

Keukens op maat

UW KEUKEN OP MAAT GEMAAKT

EEN ONTWERP OP BASIS VAN UW WENSEN

Elke keuken die wij ontwerpen, is uniek en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Onze aandacht voor detail en vakmanschap zorgen voor een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol en tijdloos.

Keukens op maat

Welke keukens zijn mogelijk?

Wij kunnen uw keuken op maat maken in Boxmeer. Zo leveren wij keukens in zeer veel kleuren en diverse houtkleuren. Ook kunnen wij unieke keukens naar elke mogelijke woonstijl ontwerpen. Hierdoor weet u zeker dat uw nieuwe keuken perfect past bij de stijl die u voor ogen heeft. Voor de volgende keukens kunt u bij ons terecht:

REVIEWS

KLANTERVARINGEN

Lees hier onze klantenervaringen. Wij streven altijd naar perfecte klanttevredenheid en een keuken die aan al uw wensen voldoet.

Jeroen FindhammerJeroen Findhammer
07:24 10 May 24
Nu bijna 2 jaar geleden hebben Leon en Stefan onze nieuwe keuken geplaatst. We hadden zelf al een redelijk idee hoe deze eruit moest gaan zien en Leon en Stefan hebben ons goed geholpen met het invullen van de details.De keuken is zeer vakkunig geplaatst en er werd zeer rustig en netjes gewerkt. Het was ook erg fijn dat de heren naast het plaatsten ook het leidingwerk en de electra voor hun rekening konden nemen.Dit alles was zo goed bevallen dat we ze hebben gevraag om onder het schuine zolderdak schuifdeuren te plaatsten. Ook dit is naar volle tevredenheid uitgevoerd.Al met al alleen maar positieve ervaringen!
Eveline de RijkEveline de Rijk
18:01 02 May 24
Wat een fantastische keuken hebben we: mooi, praktisch, ruim, veel kastruimte, goede apparatuur en past perfect bij ons interieur, mede door een uitstekend advies en dito plaatsing. Kortom, iedere dag genieten en waar voor je geld.
Elly Van EckElly Van Eck
19:40 01 May 24
Prachtige keuken ! Goeie adviezen vooraf gekregen. Werken netjes en wat ik erg belangrijk vond er waren geen verborgen kosten, tegenvallers achteraf of zo, nee de prijs die is afgesproken. Dat geeft vertrouwen.
Ivo ManoraIvo Manora
20:37 29 Apr 24
Dé plek om je keuken te kopen, wij hadden verschillende offertes bij grote keukenleveranciers opgevraagd en Keukenskasten had verreweg de beste aanbieding voor ons, voor hetzelfde geld als bij anderen hadden we een composiet blad en upgrade op de kasten en finish. Geen derde partij die je keuken erin komt stampen, met alle schade van dien, maar gewoon de eigenaren die zelf heel professioneel en met veel toewijding de keuken plaatsen. Echte vakmannen met het juiste inzicht.
Mariëlla BastiaansMariëlla Bastiaans
16:05 29 Apr 24
Door de persoonlijke contacten wist Leon al vrij snel hoe wij onze kleine keuken zo optimaal mogelijk wilden benutten. Dankzij zijn adviezen hebben wij elke dag plezier van onze nieuwe keuken. Vakwerk van Stefan en Leon van Alexx Keukens en Kasten!
Marleen van DoornMarleen van Doorn
11:59 19 Apr 24
Leon en Stefan hebben de afgelopen jaren meerdere maatwerk projecten voor ons gemaakt. Een inbouw kledingkast (2014), een keuken (2017), en een tv meubel (2021) waar we zeer tevreden mee zijn. Ze denken fijn en flexibel mee met de wensen en mogelijkheden en werken erg netjes en secuur. Afspraken zijn van te voren duidelijk en communicatie zeer goed. Zeer zeker aan te raden!
Michelle HeskesMichelle Heskes
19:52 18 Apr 24
Door een goede review bij L&S Interieur terecht gekomen! Mijn idee op tafel gegooid voor een minder doorsnee keuken en van Stefan snel een mooi idee op papier gekregen. Volgens afspraak op tijd geleverd en professioneel geplaatst en afgewerkt. Goede service achteraf bij vragen en een jaar na dato nog steeds superblij met mijn keuken !!
Phatlada van HestPhatlada van Hest
10:56 16 Apr 24
Super keukenTop werk van vakmannenAlles ziet er super strak uit, perfect op maat gemaaktWe konden kiezen uit veel variatie qua kasten, lades, apparatuur etc etcEn werd netjes en vakkundig gemonteerd, en de oude keuken werd ook netjes afgevoerdKan alleen maar zeggen top, wij zij super tevreden👍🏻
js_loader

Kies voor de exclusieve keukens van Keukenskasten!

Laat u volledig ontzorgen bij de aanschaf en plaatsing van uw keuken door een keuken op maat in Boxmeer te laten maken bij Keukenskasten. Wij denken van begin tot eind met u mee. Uw wensen staan centraal. Wilt u voortaan de lekkerste gerechten kunnen klaarmaken in uw droomkeuken? Kies dan voor de exclusieve keukens van Keukenskasten! Wij bieden u:

  • Eén aanspreekpunt
  • Compleet ontzorgd
  • 50+ jaar ervaring
  • Uw verkoper is ook uw monteur

Wat zijn de opties?

Als u kiest voor een keuken op maat in Boxmeer, kunt u zelf bepalen hoe de keuken eruit moet komen te zien. Welke apparatuur wilt u integreren? Hoeveel opslagruimte wilt u? Welke indeling wilt u? Wij bieden u de mogelijkheid om een keuken te creëren die perfect aansluit bij uw wensen. Of u nu houdt van strakke lijnen, een liefhebber bent van de warmte van een traditioneel design of kiest voor een mix van stijlen, wij zijn dé keukenspecialist die uw droomkeuken kan realiseren. Daarbij zorgen we ervoor dat de keuken perfect in de ruimte past.

Kiest u voor een keuken op maat in Boxmeer? Vraag een offerte aan

Woont u in Boxmeer? En wilt u uw droomkeuken laten realiseren? Laat Keukenskasten uw keuken op maat maken! Vraag direct een gratis offerte bij ons aan. Wilt u meer informatie over de unieke keukens die wij creëren? Of heeft u vragen voor ons? Bel ons gerust op 024-355 1477 of stuur een e-mail naar info@keukenskasten.nl.